Kitara Soi

Erilainen Trubaduuri juhliin ja tilaisuuksiin

Kitara Soi on erinomainen trubaduuri juhliin ja tilaisuuksiin. Oli kyseessä sitten riehakas bileilta jolloin tanssilattia on saatava täyteen,tunnelmallinen viini-ilta johon kaipaat vaihtelua spotifylle ja läppärille. Tai vaikka vain taustamusiikiksi firman cocktail tilaisuuteen luomaan tunnelmaa

Kitara Soi on yhden miehen sielukas orkesteri jossa fuusioituvat blues ja jazz, sekä rock tilanteen niin vaatiessa. Konseptiini kuuluvat tuttujen biisien sovittaminen ja tulkinta aina tilaisuuteen sopivalla fiiliksellä ja tyylillä. Näin ollen pyrin aina luomaan asiakkaalle uniikin kokemuksen oli kyseessä sitten häät, firman juhlat tai keikka baarin nurkassa.  Kitara Soi kulkee kätevästi ja edullisestipaikasta paikkaan.

 Musiikin Ammattilainen

Olen  valmistunut Cardiffin maineikkaasta yliopistosta, The Royal Welsh College of Musicista, jazz-musiikin kandidaatiksi vuonna 2009. Tällä hetkellä saan leipäni täysipäiväisenä muusikkona. Omien bändieni ja projektieni lisäksi minua työllistävät omat kitaraoppilaani Lempolan Kitarakoulussa. Toimin myös kapelimestarina Lohjan Teatterissa sekä Lohja Big Bandissä. 

Musiikki on ja esiintyminen on minulle kaikki kaikessa. Keikkoja on kertynyt jo satoja eri kokoonpanoissa ja tilaisuuksissa Suomessa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.

Mukanani kulkee myös äänentoisto,pieni valosetti sekä autoilen myös ympäri maailmaa.

Kysy siis varteenotettava tarjous tilaisuuteesi.

 

Joitain esimerkkejä ohjelmistosta:

 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message